تحولات منطقه

در ادامه جنایت‌های صهیونیست‌ها و گذشتن از تمامی خطوط قرمز، شامگاه دوشنبه بود که صدا و سیمای جمهوری اسلامی به عنوان یک مرکز رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی و نه نظامی یا لجستیکی هدف قرار گرفت و سه کارمند این نهاد به شهادت رسیدند.

شکست دشمن در میدان، انتقام از مردم ایران
زمان مطالعه: ۴ دقیقه

این در شرایطی است که دشمن طی چند روز اخیر چندین هدف غیرنظامی و زیرساختی کشورمان را نشانه رفته است. حمله به خط لوله انتقال آب تهران، بیمارستان فارابی در کرمانشاه، ساختمان بهزیستی قصر شیرین، آمبولانس امدادی و... تنها گوشه‌ای از جنایت‌های رژیمی است که به دنبال القای آن بوده که با حکومت ایران می‌جنگد نه مردم ایران!
این دست جنایت‌ها البته واکنش‌های بسیاری به دنبال داشته است. بسیاری معتقدند دلیل اینکه صهیونیست‌ها تهاجم به تأسیسات شهری را شدت داده‌اند به این خاطر است که روند میدانی نبرد به نفع جمهوری اسلامی برگشته و همزمان با افزایش خسارت‌های وارده در نتیجه اقدام‌های موشکی و پهپادی، دشمن به ناچار به چنین حملاتی روی آورده است.در همین ارتباط شورای اطلاع‌رسانی دولت دیروز با انتشار بیانیه‌ای در واکنش به حمله به صدا و سیما، اقدام علیه رسانه را کار رژیم تروریستی دانست که توان جنگ واقعی ندارد. در این بیانیه آمده است: حمله اخیر گذار از مرزهای تازه‌ای در تروریسم بود. صدا و سیما نه سازمانی نظامی و نه نهادی امنیتی که رادیو و تلویزیون رسمی ایران است که تعداد بسیاری از همکاران رسانه‌ای ما از جمله خبرنگاران و کارشناسان در آن سعی می‌کنند جریان اطلاع‌رسانی را زنده نگه دارند و روایتگر مقاومت ملت ایران در برابر دشمن صهیونیستی باشند. آنان که با آتش و جنگ‌افزار به رسانه حمله می‌کنند تروریست‌های زبونی هستند که توان جنگ واقعی با مدافعان وطن ما را ندارند.

نشانه درماندگی دشمن
روز گذشته ناصر کنعانی، سخنگوی سابق وزارت خارجه نیز در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: طراحی رژیم صهیونیستی در حمله به ایران پس از اجرای نخستین مرحله به بن‌بست رسید. جمهوری اسلامی حالا ابتکار عمل را در دست گرفته و ضربات پیاپی و دردناک خود را بر پیکره خسته رژیم وارد می‌کند. حمله اسرائیل به اهداف مدنی و مردمی، نشانه افلاس نظامی آن است. ایران هنوز برگ‌های برنده راهبردی خود را رو نکرده است.
در همین راستا؛ سهیل کریمی، کارشناس حوزه رسانه در گفت‌وگو با قدس، جنایت رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن مراکز غیرنظامی به ویژه رسانه ملی ایران را عبور آشکار از خطوط قرمز دانست و تأکید کرد: این اقدام ناشی از درماندگی دشمن است. این در حالی است که نزدیک به ۲۶۰ تن از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای در فلسطین به شهادت رسیده‌اند و جای هیچ شکی نیست که صهیونیست‌ها برای جان مردم و رسانه‌ها هیچ ارزشی قائل نیستند. وی تصریح کرد: صدا و سیما برای دشمن یک هدف حساس و استراتژیک است و این بار حمله به آن نتیجه عکس داشت. آن‌ها هیچ برنامه بلندمدتی ندارند و صرفاً می‌خواهند در کوتاه‌مدت نتیجه‌ای بگیرند، اما توان مردم ایران در مقابله با این اقدام‌ها بسیار بالاتر از تصور دشمن است.
کریمی با اشاره به تفاوت‌های فرهنگی و روحیه مقاومتی ملت ایران با سایر مردم جهان، گفت: یک موشک که به سرزمین‌های اشغالی اصابت کند، ده‌ها نفر از صهیونیست‌ها تا مرز سکته پیش می‌روند، ولی در ایران، حتی اگر موشک به صدا و سیما یا مخزن سوخت در تهران اصابت کند، مردم ترسی به خود راه نمی‌دهند. این کارشناس رسانه اظهار کرد: بر این اساس رژیم اسرائیل به دنبال عقده‌گشایی است و قصد دارد فشارهایی که بر سرانش وارد می‌شود را با حمله به بیمارستان‌ها، منازل مسکونی، مناطق غیرنظامی و حتی مراکز بهزیستی و آمبولانس‌ها جبران کند. کریمی معتقد است: صهیونیست‌ها در روزهای اخیر شکست سنگینی متحمل شده‌اند و نگاه جهانی به جمهوری اسلامی ایران، اوج مظلومیت و عقلانیت در مواجهه با این بحران را نشان می‌دهد. ایران در مذاکرات حاضر و مشخص شده است که بمب هسته‌ای ندارد، اما دشمن باز هم به حملات خود ادامه می‌دهد. وی با بیان اینکه فرماندهان ارشد نظامی کشورمان در نخستین حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، افزود: دنیا دید که فرمانده ایرانی نه در سنگر بتنی، بلکه کنار مردم به شهادت رسید. این مسئله نشان‌دهنده درماندگی رژیم صهیونیستی است که در میدان نبرد شکست خورده و از عواقب اقدام‌های خود آگاهی ندارد و همچون سگ ‌هاری بدون فکر و در شرایط روانی نادرست، اقدام به حمله می‌کند.

شکست دشمن در جبهه رسانه، از غزه تا تهران
اما دیگر کارشناس حوزه رسانه یعنی مختار حداد در گفت‌وگو با قدس، ضمن تأکید بر ادامه روند خصمانه رژیم صهیونیستی علیه اصحاب رسانه، اظهار کرد: حملات رژیم صهیونیستی به رسانه‌ها از نوار غزه آغاز شده، در لبنان ادامه یافته و امروز به ایران رسیده است. سردبیر روزنامه الوفاق تصریح کرد: رژیم صهیونیستی در نوار غزه با هدف قرار دادن اصحاب رسانه و خانواده‌های آنان، به طور سیستماتیک در پی قطع صدای حق و حقیقت و جلوگیری از بازتاب جنایت‌های خود در سطح جهان است. این روند در لبنان نیز تکرار شده و اکنون با اقدامی وحشیانه، رسانه ملی جمهوری اسلامی ایران هدف قرار گرفته است. وی افزود: هدف اصلی این اقدام‌ها ایجاد انسداد خبری و جلوگیری از انتشار واقعیات در سطح بین‌المللی است، اما بی‌شک این رژیم در رسیدن به این هدف ناکام خواهد ماند و با چنین رفتارهایی صرفاً بر ناکامی‌های رسانه‌ای خود می‌افزاید.
این کارشناس رسانه معتقد است: فعالیت سریع و هوشمندانه رسانه ملی ایران پس از حمله، به ویژه راه‌اندازی فوری شبکه خبر نشان داد رژیم صهیونیستی در این نبرد رسانه‌ای شکست سختی را متحمل شده است. حداد با اشاره به تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای ایجاد وحشت در میان مردم ایران، گفت: تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای ایجاد رعب و وحشت از طریق هدف قرار دادن زیرساخت‌ها، مراکز درمانی و مناطق مسکونی هم در غزه و لبنان و هم اکنون در ایران، با شکست مواجه شده است. مقاومت مستحکم و حضور مقتدرانه ملت ایران و نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف شوم این رژیم شده است. وی تصریح کرد: با توجه به موفقیت‌های میدانی جمهوری اسلامی ایران در روزهای اخیر، این رژیم با حمله به اماکن غیرنظامی قصد دارد شکست‌های خود را پنهان کند، اما باید بداند هر اقدامی علیه ملت و کشورمان با پاسخ کوبنده و پشیمان‌کننده‌ای مواجه خواهد شد.

خبرنگار: سیدحسین حسینی

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha